O casă contemporană

Category: Proiecte case

Proiect de casă contemporană

Un proiect de casă tip modificat și adaptat la necesitățile cotidiene a unei familii tinere. O casă ce pune accent pe socializare și bună dizpoziție.

Caracteristici :

Regim de înălţime: P+1+M;

Structură: Zidărie portantă ;

Suprafaţă utilă: 225 mp;

Suprafaţă terase,logii,balcoane: 59 mp;

Suprafaţă construită: 359 mp;

Amprentă la sol: 97 mp;

Gabarit: 11,2 x 10,3 m;

Număr dormitoare : 4;

Număr băi : 3;

Număr locuri în garaj : 2 (Parcare acoperită)

Detalii proiect :

Vă prezentăm un proiect de casă „tip” ce a fost modificat și adaptat pentru a îndeplinii condițiile unui stil de viață modern al unei familii tinere.

Modificarea proiectul a început în timp ce casa era deja în execuție și a constat în reorganizarea fațadelor, modificarea acoperișului, alegerea colorilor și a finisajelor. Soluția propusă fiind cea prezentată mai sus.Ulterior s-a contiuat cu proiectul de design interior, peisagistică și totodată urmărirea de șantier.

Locuința se află in Chiajna, județul Ilfov și este aplasat pe un teren de 500 mp cu o deschidere de 17m.

La parter, casa are un dormitor de oaspeți, un grup sanitar, un spațiu tehnic, camera de zi și o bucătărie deservite de o terasă generoasă de 40 mp dotată cu o chicinetă.

Fiind un spațiu public al casei, nivelul parterului este concentrat pe ideea socializării membrilor familiei și a musafirilor.

Etajul găzduiește dormitorul matrimonial cu un dressing generos(18 mp) și baia matrimonială, două dormitoare și o baie.

Nivelul mansardei este destinat majoritar activităților de recreere ale cuplului, cuprinzând un spațiu polivalent împărțit în două zone (cea a activităților fizice și cea a relaxării), o spălătorie și o terasă.

Datorită încrederii oferite de beneficiari am obținut o casă modernă, contempoarană.