title

Recomandări

Recomandări

 

arhitect bucuresti

Proiect de casă în Chiajna Jud. Ilfov:

Am apelat la serviciile firmei Arhidesign în timp ce casa se construia (ajunsesem la faza de zidărie a etajului), când am constatat că volumetria și estetica casei “dau cu virgulă”.

Prompt, a doua zi de la contactul telefonic, a venit pe șantier dl. Farcaș să vadă situația și să discutăm în detaliu proiectul inițial al casei. Pe lângă neregulile constatate pe șantier ne-a dat câteva indicații de urmat până când ne va prezenta propunerea lui.

Propunerea a venit în doar câteva zile, noi fiind încântați de soluția propusă (reorganizarea fațadelor, materialele și culorile alese).

Atunci, am decis să continuăm înpreună și cu proiectul de design-interior, proiectul de peisagistică și urmărirea de șantier pentru a ne asigura că conceptele prezentate de Arhidesign se vor transforma în realitate.

Ne-a impresionat implicarea dlui Farcaș în acest proiect, el oferindu-se să spargă și să refacă structura peretelui dintre living și bucătărie pentru a integra acvariul (ceea ce a și făcut), astfel încât design-ul livingului/bucătăriei să nu rămână doar o ideologie, competențele acelui constructor fiind îndoielnice.

Acum casa este una de referință a zonei și totodată a constructorului.

Suntem foarte mulțumiți de serviciile prestate !

Fam. Dordea

proiect de casa mica

Proiect de casă în București :

Am primit de la Arhidesign ceea ce mi-am dorit : o casă simplă, dar rafinată și elegantă.
Îi recomand pentru seriozitatea, implicarea și priceperea lor.

Maria Marin

dormitor matrimonial

Proiect transformare spațiu birouri în apartament :

Din trei variante de amenajare a spațiului, conceptul celor de la Arhidesign a fost pe placul nostru atât din punct de vedere funcțional cât și estetic.
Mulțumiți de colaborare și îi recomandăm !

Fam. Vlase

constructor serios bucuresti ilfov

Execuție locuință unifamilială în Tunari – Ilfov :

Colaborarea dintre Arhidesign, noi, arhitect și dirigintele de șantier a fost una foarte bună, fapt ce a determinat ca toate lucrările să decurgă fără probleme sau “surprize”.
Demolările construcțiilor de pe teren și execuția casei cu finisaje a fost destul de rapidă, echipa de muncitori fiind serioasă și experimentată.

Casa am construit-o fără dureri de cap, de organizarea de șantier, întocmirea necesarului de materiale/lucrări, cereri de oferte pentru materiale, respectiv achizițiile acestora ocupându-se dl.Farcaș.

Îi recomandăm pentru transparența, seriozitatea, corectitudinea întregii echipe implicate în construirea casei și prețurile corecte ale manoperii.

Fam. Avram

casa construita fara dureri de cap

Execuție locuință unifamilială și ateliere în Voluntari – Ilfov :

Construcția locuinței și a atelierelor am făcut-o în anul 2006 iar până în prezent (2015) nicio construcție nu are vreun viciu ascuns, ceea ce concluzionează calitatea execuției ireproșabilă.

Toate lucrările s-au demarat fără probleme, colaborarea dintre noi fiind una bună.

Îi recomandăm pentru priceperea echipei de muncitori și totodată pentru prețurile bune ale manoperei.
Fam. Postolache